Welkom op pyrostyle87's Home Party Pagina

Deze Home Party is reeds afgesloten ! Deel de fun en vertel over My Home Party ! Deel het Party Portret van deze Party Planner op Facebook en Twitter ! Tot de volgende Home Party !

Party Chat

Praat mee op de Party Chat, waar de Party Planner feestideeën, voorbereidingen, recepten en praktische informatie deelt met jou en zijn gasten.

Party With krummels and de Dyson cleaner

15/07/2015 - 15:48

En daar was de datum.... weekend 4 en 5 juli zijn wij los gegaan... helaas veel afmeldingen en ook een crash van de telefoon waar de foto's op stonden :( Maar dat mag de pret niet drukken... dus voor de foto's heb ik een dag later met mijn 2 dochters nog staan bakken. http://www.myhomeparty.net/faq

Allereerst de ervaringen van de dag:

Het initiatief van de bakparty sprak mij heel erg aan. Groots was ook de verwachting toen wij het pakket ophaalden bij het kialapunt... Op de fiets, dochter voorop. Pakket mee in de mand en gaan !! . Vol verwachting klopte ons hart bij het openen van de doos..... Waarin zich een in mijn ogen nogal karig bakpakket bijgevoegd was. .. Dat was jammer... Maar waar het natuurlijk om ging !!! Dyson V6 Absolute +..

Alleen de doos al doet menig gadgetman zoals ik ben het hart sneller laten kloppen. Het ziet er gelikt uit met alle accessoires op de doos afgedrukt. Het hele pakket open gemaakt en de dyson aan de lader gelegd...... Vervolgens helaas 3.5 uur wachten maar..... het is het WAARD !!! Wat een top ding !!! Wendbaar, klein, voorzien van alle handigheidjes aan accessoires voor kattenharen, tapijten e.d.

Het in elkaar zetten van het systeem is zo simpel dat het kleinste telg het ook kan doen !!! Klik, klik en zuigen maar !!! . Ik ben begonnen met het tapijt bij de salontafel wat ik normaal elke dag stofzuig... In iedergeval dat dacht ik.. dat ik dat deed. Als je kijkt wat een rommel je uit het kleed haalt met de speciale borstel dan vraag ik mij af wat ik de afgelopen jaren heb gedaan met mijn miele stofzuiger.. Wat toch ook een hele goede moet zijn zou je zeggen. Die valt in het niets met deze dyson.

Stofzuigen tijdens het televisie kijken van mijn dochters is ineens ook niet zo;n groot probleem. De dyson maakt weinig geluid waardoor de kids ongestoord door kunnen kijken zonder dat ze heel veel herrie waarnemen. Op deze manier de huiskamer, de hal en de bijkeuken. Bij elkaar 70m2 ongeveer stofgezogen. En nog steeds vermogen over.

Dan maar door met de trap. Even de grote buis eraf en de zuigmond direct op het apparaat geplaatst. Door naar boven!! wat een genot. !! geen snoer, Geen zwaar apparaat die je mee moet tillen en alles SCHOON !!!! Heerlijk. En nog steeds vermogen over.....

Door naar de slaapkamers en de badkamer. De lange zuigbuis weer even monteren. Roets, roets en ook deze zijn schoon... Alle hoekjes en kiertje. Door het flexibele mondstuk kan je mooi overal bij.
En .... je raad het al .. nog steeds vermogen over. Dan maar even het ontzettende vieze kattenkleed wat ik heb schoon maken. Dit is een uitdaging want met mijn huidige stofzuiger is het niet voor elkaar te krijgen... Bijgevoegd een filmpje daarover...

https://youtu.be/LiIp5fRLTGw

Na dit gedaan te hebben was de accu dan toch echt leeg, wat het volgende schoonmaak register inhoud.

Woonkamer
Eetkamer
bijkeuken
Hal
Trap
3 slaapkamers
1 badkamer
overloop
kattenkussen.

Ik vond dat dit een mooie prestatie is voor een klein apparaat !!!! En dat alles handzaam en draadloos. Wat een genot.

En dan de party: Ik had verschillende mensen uitgenodigd voor een korte bakochtend en demonstratie van de Dyson v6 absolute + met als resultaat heel veel enthousiaste mensen. Ik heb mijn bevindingen besproken en de gasten hun best laten doen. Het kleed is een paar keer uitgetest en ook deze keren kwam er weer het nodige vuil uit. en dan is hij een week daarvoor grondig gereinigd. Mijn enthousiasme heb ik over kunnen brengen op mijn gasten en er zijn vouchers met 50 % korting meegegaan. Met succes zijn er dysons gekocht in de webshop. Heel fijn was het ook dat ze uit het gehele dyson assortiment van v6 konden kiezen en zodoende hebben ze een ander type besteld als de absolute. Grote afknapper was namelijk dat de absolute + niet bestelbaar was met de handige kattenborstel. Jammer !! gemiste kans... Maar, het doet niets af aan het geweldige apparaat!!!!

Volgende dag mijn telefoon gecrasht... foto's weg ...potvolkoffie !!!! Maar, voor elk nadeel is een voordeel want, mijn dochters zijn verblijd met het opnieuw bakken van producten en dit keer koekjes... !! Hier zijn weer foto's van gemaakt en meteen op de computer gezet !!! .. voor het verslag.

Al met al kan ik zeggen dat de Dyson V6 Absolute + ons heel goed bevalt. Het is een top apparaat en met de 50 % korting vinden mijn gasten dit ook... 400 tot 500 euro is wel een heleboel geld maar met deze actie is dit geweldige apparaat fijn om te hebben !!! ik ben bang dat mocht deze ooit kapot zijn... ik geen andere meer wil hebben !! gewoon genieten met dit ding. !!
Reacties (0 )

Hoppa vette shit !!!

17/06/2015 - 00:35

Jawel !! de 10 bevestigingen zijn binnen !! das snel gegaan...heb der een hoop de deur uitgedaan dus ben benieuwd wie er allemaal nog meer aanmelden.,.. wat ik jammer vind is dat ik niet kan zien wie al bevestigd heeft !!! ik ga in iedergeval die snoerloze monster dyson uitproberen !! ik hoop dat hij de rommel van hier aan kan!! niet alleen die van de krummel party maar ook van de ontploffingen die mijn kinderen gewoon maken na het eten enzo !!! helemaal genieten !!! hoop het pakket snel te ontvangen !!! nu snel rudolph openslaan en gerechten selecteren !!
Reacties (0 )

Geselecteerd !!!

16/06/2015 - 17:11

Hoppa !!! geselecteerd.. dat is stap 1 tot een leuke home party !! lekker bakken met z'n allen en de…
Lees meer

Dysondraaiende duimen !!1

16/06/2015 - 15:30

Nou.... nog 0 dagen tot de voorselectie... dysondraaiende duimen ... en het angststof zit me onder aan…
Lees meer

Gewoon omdat het kan !!

11/06/2015 - 12:45

Nou,... helaas de foto's uploaden lukt niet.... :( opzich mag dat de pret niet drukken. Een korte weergave…
Lees meer

Ready, Set , GO !!!

05/06/2015 - 14:58

Ingeschreven voor een bakfeest !!! helemaal in mijn straatje !! lekker bakken met z'n allen. Dat moet…
Lees meer

Party Foto's

Neem voor en tijdens de Home Party leuke foto’s en upload deze hier in jouw Home Party Fotogalerij.

zaterdag
11

&

zondag
12

jul 2015

loader