Welkom op frederikn's Home Party Pagina

Deze Home Party is reeds afgesloten ! Deel de fun en vertel over My Home Party ! Deel het Party Portret van deze Party Planner op Facebook en Twitter ! Tot de volgende Home Party !

Party Chat

Praat mee op de Party Chat, waar de Party Planner feestideeën, voorbereidingen, recepten en praktische informatie deelt met jou en zijn gasten.

Super toestel!

16/07/2015 - 22:50

Bedankt MyHomeParty en Dyson! De snoerloze V6 uitgebreid getest (eigenlijk hadden we twee homeparty's) en méér dan goedgekeurd. Wij zijn nog steeds "opgewonden" over onze nieuwe stofzuiger, en ons enthousiasme was aanstekelijk. Al één vriendin die ook een toestel heeft besteld en mijn mama twijfelt nog een beetje... We waren en zijn trotse Dyson ambassadeurs! Merci aan alle betrokkenen en aan de aanwezige vrienden en familie op onze party's - geregistreerden en niet-geregistreerden!!! Wij zijn blij! :-) :-)
Reacties (0 )

Ongeduldig!

03/07/2015 - 11:15

Spannend wachten op een e-mail wanneer de DYSON stofzuiger en het partypakket kunnen afgehaald worden. Normaal worden de pakketten vandaag verzonden. Ik hou jullie op de hoogte!
Reacties (2 )
gunthersky - 03/07 - 11:20

Dan zal het wellicht pas maandag zijn dat we ze kunnen afhalen. Jammer dat we nog niet weten wat er nog bij zit, kwestie van meer detail aan de genodigden te kunnen geven. Het zal dus ook voor hen ook een verrassing blijven.

marjolein - 03/07 - 20:40
Ik heb ook nog geen mail van het kiala punt ontvangen... hopelijk kan ik er maandag omgaan...

Party Foto's

Neem voor en tijdens de Home Party leuke foto’s en upload deze hier in jouw Home Party Fotogalerij.

zaterdag
11

&

zondag
12

jul 2015

loader