Welkom op Mananath's Home Party Pagina

Deze Home Party is reeds afgesloten ! Deel de fun en vertel over My Home Party ! Deel het Party Portret van deze Party Planner op Facebook en Twitter ! Tot de volgende Home Party !

Party Chat

Praat mee op de Party Chat, waar de Party Planner feestideeën, voorbereidingen, recepten en praktische informatie deelt met jou en zijn gasten.

Geweldige ervaring!

16/07/2015 - 20:39

Wat ben ik blij dat ik de V6 snoerloos heb leren kennen. Het is echt een gemak. Auto stofzuigen is nu een fluitje van een cent. Tot nu toe vond ik dit echt een vreselijke karwei: die zware stofzuiger, de draad, ... Nu alles in de hand geen gedoe meer met draden en dergelijke.
De party was heel leuk. De mensen vonden het geweldig om mee te maken. Heel wat mensen toch overtuigd van een snoerloze dyson. Niet iedereen vond de registratie via deze site gemakkelijk. Het belangrijkste is uiteindelijk dat zij een leuke dag hebben beleefd en dat de Dyson meer dan eens gebruikt is geweest.
Reacties (0 )

Daar is hij ....

06/07/2015 - 22:52

Pakketje opgehaald en geopend. Ik ben super enthousiast! Laat dat feestje maar komen.
Reacties (2 )
Mananath - 13/07 - 18:19

Vervelend dat de kortingscoupons beperkt worden in tijd op laatste moment. Veel geïnteresserden maar vinden ook dat ze plots veel te snel moeten beslissen. Misleidende info op kortingbon (v6 gamma). Vervelend voor de party planner. Heel wat ongelukkige mensen... Mijn rechsgevoel spreekt voor al die mensen en ik heb mij schuldig gemaakt aan misleidende reclame....

MyHomePartyFleur - 07/07 - 11:40

Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent! Veel succes met de voorbereidingen voor de party! Wij zijn benieuwd!

Party Foto's

Neem voor en tijdens de Home Party leuke foto’s en upload deze hier in jouw Home Party Fotogalerij.

zaterdag
11

&

zondag
12

jul 2015

loader