Welkom op FayMandy's Home Party Pagina

Deze Home Party is reeds afgesloten ! Deel de fun en vertel over My Home Party ! Deel het Party Portret van deze Party Planner op Facebook en Twitter ! Tot de volgende Home Party !

Party Chat

Praat mee op de Party Chat, waar de Party Planner feestideeën, voorbereidingen, recepten en praktische informatie deelt met jou en zijn gasten.

Mijn party

05/06/2015 - 15:18

op 11 of 12 juli zal ik een leuke bakdag organiseren in ons nieuwe huis! Genoeg plek voor genieten en met mooi weer nog veel meer lekkere plek om te genieten in onze heerlijke tuin! Wie komt me helpen met bakken en genieten? :) Hieronder staan alvast wat foto's van voorgaande baksels! Kan niet wachten om er weer wat lekkers van te maken
Reacties (0 )

kandidaat

05/06/2015 - 14:58

wat super leuk dat ik de vraag kreeg om me hiervoor in te schrijven! Alsof ze konden raden dat ik het heeeeerlijk vind om lekker te bakken voor familie en vrienden. Toeval wil dat ik volgende week jarig ben en er dus weer een echt bakfeestje van ga maken! zelf rijstevlaai bakken, jummie! Ik ben heel benieuwd en hoop dat ik ben uitverkoren om mee te testen, zou geweldig zijn. Zeker omdat onze huidige stofzuiger op sterven na dood is inmiddels en we weer toe waren aan een nieuwe :) hoef ik ook na het heerlijke bakken niet weer alle energie en moed te verzamelen om alles te poetsen. dat lijkt me namelijk wel een verademing met een Dyson! Mijn moeder heeft er een en als ik daar wel eens stofzuig dan wens ik me ook altijd zo'n fijne stofzuiger... misschien komen mijn wensen nu uit?
Reacties (0 )

Party Foto's

Neem voor en tijdens de Home Party leuke foto’s en upload deze hier in jouw Home Party Fotogalerij.

zaterdag
11

&

zondag
12

jul 2015

loader