Onze officiële Party Planners zijn bekend!

06/10/2017 - 15:58

Hebben minstens 10 van jouw gasten op tijd bevestigd?dan kan het feest beginnen want de Party Planners zijn gekozen! De gelukkigen krijgen een email dus kijk zeker in jouw mailbox / spamfilter. Ook wie niet werd gekozen krijgt een email.

De Party planners kunnen hun Party Pakket verwachten vanaf 9/10 of de dagen erna. En daarmee kan het Partyplannen beginnen! Wij helpen je alvast een handje met de praktische kant. Via onze website en in je pakket vind je een heleboel inspiratie en leuke tools om je te helpen bij dit avontuur:

Je Party kan uitereaard alleen maar een succes zijn als je wordt omringd door vrienden en familie. Daarom kun je nog steeds gasten uitnodigen tot voor het Part Time is. Zorg er zeker voor dat iedereen zijn kopmst via onze website bevestigt, zo kunnen we een beter beel dkrijgen van je Party.

Breng je gasten maar alvast op de hoogte via je Party Chat dat je #MyDelonghiHomeParty doorgaat ;) ! Vraag hen alvast welke versnaperingen ze graag op tafel zouden zien staan tijdens jouw koffieproeverij.

lisamoerman - 15/10 - 20:35

Joepie! Mijn vriendinnen zijn alvast even blij of mij Smile

Nog niet aangemeld?

Klik op onderstaande knop om je aan te melden of te registeren.

Log in
Achiduck - 06/10 - 17:37

Zalig! Ik ben erbij... kunnen nu nog concreter alles gaan uitwerken.
Zijn de 10 kandidaten ook gekend die een workshop mogen volgen?

Nog niet aangemeld?

Klik op onderstaande knop om je aan te melden of te registeren.

Log in

Deel My Home Party met vrienden

Deel op Facebook Deel op Twitter