Doe mee met onze grote Coco Pops wedstrijd

26/06/2017 - 15:29

We hopen dat je Party een regelrecht succes was en dat je kinderen en hun vriendjes zich niet alleen super hebben geamuseerd maar ook hebben genoten van de heerlijke Meergranen Clusters van Coco Pops!

Heb jij deze onvergetelijke & smakelijke momenten vereeuwigd op een foto? Stuur ons je mooiste foto’s door via mail naar info@myhomeparty.be met als titel « Coco Pops Fotowedstrijd ». De deelnemer die de meest creatieve foto opstuurt ontvangt een ongelooflijke prijs voor hem en zijn gasten!

Waag je kans en verleng je Coco Pops & My Home Party avontuur!

We wensen je alvast veel geluk!

Voor meer info over de algemene voorwaarden van de fotowedstrijd: klik hier.

jily - 07/07 - 17:40

Daar mijn pakket al geplundert was bij aankomst en ik dus maar 3 zakken coco pops aankreeg. Hebben we er toch een leuke ontbijtparty van gemaakt iedereen een kleine portie bedeeld. En viel hier super in de smaak! Spijtig voor de kids dat ik van jullie niks meer gehoord heb want er was mij nog iets beloofd van jullie kant...

Nog niet aangemeld?

Klik op onderstaande knop om je aan te melden of te registeren.

Log in
anneliesmaxim - 03/07 - 13:43

onze 8 jarige zoon is er nie zot van "ze smaken raar " vindt hij , onze 12 jarige heeft er nog bij gevraagd, dat is dan wel positief eh : )

Nog niet aangemeld?

Klik op onderstaande knop om je aan te melden of te registeren.

Log in
steven - 29/06 - 20:36

Wou de foto via de mail versturen maar kreeg melding dat het mailadres niet goed werkt. Bij deze dus mijn foto van voor de afwas nadat de smulbekken een zeer leuke namiddag hebben gehad van cocopops en een leuk gezelschapspel.

Nog niet aangemeld?

Klik op onderstaande knop om je aan te melden of te registeren.

Log in

Deel My Home Party met vrienden

Deel op Facebook Deel op Twitter